avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construcție balcon.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construcție balcon.

Bună ziua. Locuiesc la parter, iar apartamentul nu are balcon. Ma intereseaza sa construiesc unul, dar suspendat: platformă, plus cateva elemente metalice de jur imprejur. Il voi folosi doar pt uscarea hainelor, nu ca si depozitare etc sau alte chestii care sa puna multa presiune. Având în vedere că nu are picioare de susținere sau fundație, mai necesita proiect?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:30, 28 Septembrie 2019
Atat timp cat construcia pe care intentionati sa o executati implica structura de rezistenta a condominiului obligatoriu trebuie sa parcurgeti procedura prealabila respectiv priect tehnic,autorizatie de constructie certificat de urbanism
Nu omiteti aspectul esential ca anterior oricarui demers sa obtineti acordul asociatiei de proprietari deoarece prin modificarea dorita urmeaza sa schimbati aspectul exeterior al condominiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pupitru acoperit la geamul apartamentului Strachinaru Mihaela Strachinaru Mihaela Buna ziua! Daca in una din camerele apartamentului situat la parter figureaza firma proprie cu activitatea in asigurari, se poate sa construiesc o platforma cu ... (vezi toată discuția)
Boxe construite in subsolul blocului Razvan Dinca Claudian Razvan Dinca Claudian Buna seara, Ca multi detinatori de apartamente la parter de bloc ma lovesc de problema existentei boxelor la subsolul blocului, boxe insalubre, boxe unde ... (vezi toată discuția)
Inca un geam..si delimitare balcon realplayer realplayer buna ziua,am doua interbari la care doresc sa ma ajutati daca stiti raspunsurile 1. daca doresc sa mai fac inca un geam la camera am nevoie de ceva aprobari? ... (vezi toată discuția)