avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... fiul meu datornic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

fiul meu datornic

Buna ziua ! va rog mult sa mi spuneti daca fiul meu are datorii -rau platnic- cu 1 banca si KRUK -alta poveste ... pe mine cum m ar putea influenta negativ acest lucru avand in vedere ca eu am un credit bcr ipotecar ..pe numele meu pe inca 10 ani-----eu nesemnand pentru el nimic si nici invers. Multumesc domnilor avocati !!!!!!!
... sau in vreun alt mod,....sper ca nu vine sa mi ia garsoniera.
Cel mai recent răspuns: crindrix , utilizator 19:40, 27 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ati fost girant la creditul fiului dvs nu aveti nici o obligatie față de nimeni.Daca și fiul dvs este coproprietar la garsoniera atunci în funcție de valoarea datoriilor s-ar putea cere executarea silită a cotei părți după efectuarea partajului(greu de crezut)
la creditul ipotecar in acte apare numai numele meu ..el neffind nicio clipa sa semneze ceva . .. asta sa insemne copropietar? ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperata!!! ioana7 ioana7 Am avut un credit la BCR. Din cauza unor probleme de sanatate si a faptului ca am intrat in somaj nu am mai putut plati. Acum ma cauta cei de la KRUK. Au ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat, semnatura coplatitor falsificata r111 r111 In anul 2004 am facut un credit pentru a-mi imbunatati locuinta.Am dus o copie a cartii de identitate a sotului meu, el nesemnand acel contract.E posibil sa fi ... (vezi toată discuția)