avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... informatii despre un cont bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

informatii despre un cont bancar

Tatal meu are un cont la banca si dreptul de retragere este al frateluyi sau. In prezent ambii au decedat. Eu sunt singurul mostenitor al tatalui meu, am facut succesiunea acum 7 ani si de curand am aflat de existenta acestui cont. Nu stiu daca sunt bani in contul respectiv. Cum as putea afla ?
Cel mai recent răspuns: rada_19 , utilizator 10:19, 8 Octombrie 2019
Mergeți la un NOTAR și plătiți să trimită o adresă către bancă. Dacă există bani, trebuie să deschideți o nouă succesiune.
In mod normal pe baza certificatului de mostenitor + o cerere banca ar trebui sa puna la dispozitie informatiile. In cel mai rau caz, va adresati unui notar pentru un supliment la succesiune, si pe baza adresei de la notar cu siguranta banca va pune la dispozitie informatiile.

Nu are relevanta cine are drept de retragere sau a avut. Imputernicirile pe cont nu fac parte din succesiune.
Va multumesc mult, cu recunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moºtenesc legal un cont bancar bcr dar nu si banii din cont? Balaurul Balaurul Oameni buni ...va salut, Bogdan ma numesc, locuiesc in Ploiesti, am 33 de ani si un handicap fizic de gr.1 (sunt in caruciar). Imi postez nemultumirea pentru ... (vezi toată discuția)
Cont banci michirec michirec Tatal meu a decedat de curand;a fost foarte secretos cu banii care ii avea la banca, s-a gasit in casa dupa decesul sau ,doar un singur extras de cont de la o ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)