avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in Ro
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in Ro

daca permisul de conducere a fost suspendat in Romania pe o perioada de 30 de zile pot face o declaratie notariala cum ca nu voi conduce pe teritoriul Romaniei pe timpul suapendarii,redobandindu-mi permisul inapoi conducand in alte state UE?
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 00:36, 28 Septembrie 2019
Daca este permis emis de alt stat, puteti face acest lucru .
Si daca permisul este din Romania,nu pot? De exemplu eu lucrez in cehia ca sofer,dar permisul este de Romania?

S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L a scris:

Daca este permis emis de alt stat, puteti face acest lucru .

Din cate stiu daca permisul este suspendat de statul emitent al acestuia nu puteti doar daca este suspendat de alt stat decat cel emitent, atunci puteti sa dati o declaratie pe proprie raspundere ca pe perioada suspendarii dreptului de conducere nu veti conduce pe teritoriul acelui stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)
Interdictia exercitarii profesiei - sofer tir constantin laurentiu ilie constantin laurentiu ilie Am o sentinta penala la regimul circulatie ramasa definitiva in data de 15.03.2010 in Cehia.Pedeapsa a fost de 6 luni cu suspendare si anularea permisului si ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat Andreyu88 Andreyu88 Am si eu o intrebare daca am permisul de conducere anulat pot da de permis in alta tara si sa conduc si in romania pe perioada suspendari? (vezi toată discuția)