avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tranzactie incheiata la divort_nerespectare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tranzactie incheiata la divort_nerespectare

buna ziua,
in luna iulie s-a pronuntat divortul.
as dori sa va intreb cum sa procedez in cazul in care fostul sot nu respecta o specificatie din tranzactia incheiata la divort (o hartie semnata de ambele parti facuta de avocatul lui in care se specifica faptul ca imi da o parte din bani si depusa la dosar) si anume trebuia pana la data de 1 noiembrie sa ma contacteze sa mai imi dea restul de bani. acest lucru nu s-a intamplat. care este urmatorul pas pentru a obtine si restul banilor? tin sa mentionez ca nu se pune problema ca a uitat.
multumesc mult.

Cel mai recent răspuns: monyadi , utilizator 17:54, 2 Decembrie 2009
buna ziua!
suma de bani ce rep?
odata cu desfacerea casatoriei s-a pronuntat si partajul?
suma de bani este o sulta?
Problema se pune daca tranzactia a fost sustinuta de ambele parti(oral si scris) in fata judecatorului!Daca da,se impune sa apelati la un executor judecatoresc!
inainte de divort am semnat amandoi aceasta tranzactie care a fost prezentata si la proces. in aceasta se mentiona o suma de bani pe care eu am primit-o, cateva bunuri si o suma de bani (care mai trebuia sa mi-o dea in urma partajului si de care nu dispunea la momentul respectiv) pe care ar fi trebuit s-o primesc pana la 1 noiembrie.
acesta a reprezentat partajul.
pentru a apela la un executor judecatoresc cum procedez? #-o
pentru a apela la un executor judecatoresc um procedez ?


cu tranzactia semnata de amandoi sotii , in fata instantei, va prezentati la un executor judecatoresc. veti plati o taxa , pe care insa o veti recupera de la fostul sot .
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
problema este ca nu stiu cum sa gasesc contactez un executor, unde sa ma duc. se poate si altfel decat prin intermediul unui avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacare intre sentinta de divort si partaj andreea arad andreea arad in cazul in care dupa primirea sentintei de divort si data stabilita pt partaj sotii ar ajunge la o impacare cum se poate realiza? ce anume trebuie facut si de ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului lauragorgoteanu lauragorgoteanu M-am casatorit in iunie 1987 si am divortat in noiembrie 1999. In urma acelei casatorii au rezultat 2 copii (unul dintre ei fiind acum major). Tatal lor nu a ... (vezi toată discuția)
Procedura divort Luana Sanziana Luana Sanziana Puteti sa-mi spuneti, va rog frumos, ce trebuie exact facut pentru un divort amiabil - ambele parti sunt de acord sa divorteze si fara pretentii unul de la ... (vezi toată discuția)