avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajtor de încălzire și ajutorul de alimente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajtor de încălzire și ajutorul de alimente

Dacă sunt persoană cu handicap accentuat pot beneficia de ajutor de încălzire și ajutorul de alimente
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 28 Septembrie 2019
Ajutor încălzire locuință 2019: Cei cu venituri mici îl pot cere până la mijlocul lunii octombrie
www.avocatnet.ro/articol_520...

Documentație ajutoare alimentare – Uniunea Europeana
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Pot primi vre un ajutor de la stat daca sunt o mama fara venit? binaca binaca Intrebarea mea este se primeste vre un ban pt o mama fara venit dar fara carte de munca? (vezi toată discuția)
Ajutor somaj anacristina000 anacristina000 Buna, sunt somera de doua luni.Am dreptul la ajutor de somaj , altul decat indemnizatia propriu-zisa? Ma refer la bunuri alimentare.Daca da, acestea se dau ... (vezi toată discuția)