avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor somaj

Buna, sunt somera de doua luni.Am dreptul la ajutor de somaj , altul decat indemnizatia propriu-zisa? Ma refer la bunuri alimentare.Daca da, acestea se dau luna de luna , regulat sau ocazional? Bunurile se ridica de la AJOFM sau de la primaria localitatii/comunei, orasului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 13:27, 18 Octombrie 2013
De la primarie, dar vi se vor acorda anul viitor. Puteti aplica si pt ajutorul pt incalzire
Mergeti la Directia de Protectie Sociala din cadrul Primariei unde domiciliati cu urmatoarele acte :
– BI/CI, carnetul de şomer vizat la zi şi cupon indemnizaţie pe ultima lună – pentru cei în plată;

In acest sens, veti putea vedea daca beneficiati de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană .
Din ce stiu eu de la colegi care lucreaza in domeniul respectuv, situatiile pt ajutoare alimentare sunt cele de la 01.06.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor alimentar ue pesticid pesticid Nu stiu daca am postat bine, dar as dori sa stiu daca ma mai pot inscrie la agentia de somaj pt. primire ajutor alimentar ue. N-am stiut ca, somer ... (vezi toată discuția)
Ajutoare umanitare ue livisor27 livisor27 sunt somer indemnizat de pe data de 8 sep 2014 cu un somaj de 398 lei.pot beneficia de acel tichet pentru ajutoare?daca da de unde sa iau tichetul? (vezi toată discuția)
Ajtor de încălzire și ajutorul de alimente MMMirceVelich@yahoo.com MMMirceVelich@yahoo.com Dacă sunt persoană cu handicap accentuat pot beneficia de ajutor de încălzire și ajutorul de alimente (vezi toată discuția)