avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt obligat sa ma prezint la proces in situația ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt obligat sa ma prezint la proces in situația prezentată?

Cel mai recent răspuns: Nicoleta'90 , utilizator 11:56, 28 Septembrie 2019
Politistul a facut greseala ca a menționat in procesul vb ca amândoi ne aflam pe banda 1 dar din daunele mașinilor reiese clar ca el a intrat pe banda 1 (banda mea)de pe banda 2 si masina lui a fost lovita pe dreapta de la stîlpul "B"din centru până la semi-aripa spate.In linkul atașat eu sunt Popescu si nu am fost citat in procesul intentat de către numitul Stancu.

Nicoleta'90 a scris:

[ link extern ]

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
Nicoleta'90, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu înțeleg de ce sunt introdus ca intervenient forțat într-un proces legat de un eveniment rutier, vă rog să mă lămuriți Nicoleta'90 Nicoleta'90 Îmi puteți spune ce se spune aici,eu fiind Popescu in urmatorul text. \"Introduce în cauză în calitate de intervenient forţat cel de al doilea ... (vezi toată discuția)
Accident masina bicicleta ContSters318924 ContSters318924 Buna seara,acum o luna am avut un accident cu o bicicleta intr-o intersesctie pe un drum cu prioritate am avut intentia de a vira dreapta,in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Accident in intersectie cu sens giratoriu predator predator Buna ziua, am avut un accident cu masina in interiorul unui sens giratoriu, eu eram pe banda 2 sa fac bucla sensului la stanga cand cu viteza din stanga a ... (vezi toată discuția)