avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numar inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numar inmatriculare

Buna ziua.
Pentru o persoana care are domiciliul intr-un judet si masina inmatriculata intr-un alt judet, este necesara schimbarea numarului de inmatriculare pentru judetul de resedinta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 14:31, 28 Septembrie 2019
Da, se schimba talonul si nr de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto in alt judet sandor2000 sandor2000 Buna ziua, va rog sa imi precizati daca in cazul schimbarii domiciliului dintr-un judet in altul si reinmatricularii masinii in judetul nou de resedinta este ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)