avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Acte persoana imobilizata
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Acte persoana imobilizata

Bună ziua, mătușa mea locuiește în Italia cu băiatul vitreg, mătușa se pare ca este imobilizata la pat și după discuțiile telefonice are și problema mentala adică nu mai este conștientă nu mai știe ce a făcut cu actele. În aceasta situație ce se poate face. Băiatul vitreg spune ca, au vorbit la consulat și nu poate trimite pe nimeni acasă sa poată face o procura.

Alte discuții în legătură

Plecare minor din tara broasca maria broasca maria ce acte imi trebuie sa pot trimite baiatul in vizita la tatal sau in italia cu o terta persoana? Baiatul are pasaport pt ca a fost si vara trecuta acolo dar ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie minor 14 ani Gogolino Gogolino Buna seara.Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ? Eu sunt romanca ,casatorita cu un italian si am un baiat care a implinit 14 ani in februaie. I-am ... (vezi toată discuția)
Sora mea, care are probleme de comportament, a fugit de acasă cu un bărbat cunoscut pe facebook dar poliția nu poate face nimic pentru că e majoră. ce sfaturi ne dați? ContSters445841 ContSters445841 Sora mea a plecat de acasa la un barbat (29 de ani) cu care vorbea pe Facebook timp de 1 luna si s-au vazut doar de 3 ori,a plecat acum 2 zile si n-a mai venit ... (vezi toată discuția)