avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor

Nea oprit banca banii din diurna..si in plus inca 4000lei..Am făcut cerere la banca sa.mi returneze banii din diurna sa merg mai departe cu poprire..nimeni nu imi explica de ce mi.a oprit mai mult decât rata cu 4000lei...nici nu vor să înapoieze nimic...nici banca nici executor.. ce ma sfatuiti
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:29, 29 Septembrie 2019
Sa va linistiti si sa încercați să explicați mai clar situația dvs ,Daca lucrați,cui datorati,cine e creditorul,cand ati aflat depoprire etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Dorinaa21 Dorinaa21 Bună ziua. Pana luna aceasta am avut două popriri pe salariu una de la finantate si un de la banca pe care mi le orea banca de unde mi se vireaza salariul. ... (vezi toată discuția)