Buna ziua,
Ce intelegeti prin "cont bancar pe pfa" ? Ma duc ca PFA la o banca x si ii spun ca vreau sa deschid un cont business/profesional/etc. ?
Nu este de ajuns un cont bancar separat de cel personal, care sa fie folosit exclusiv pentru tranzactiile PFA-ului?
Legislatia e vaga, iar dvs oferiti acelasi raspuns fara sa faceti referire la vreun articol de lege.
Va multumesc.
Alexutu123
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am sunat la ANAF, le-am spus ca am venituri mici si ca nu imi permit un cont de PFA la o banca si au spus ca e ok sa folosesc si cont personal dar sa tin o evidenta stricta a intrarilor si iesirilor.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.