avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se poate pune proprie pe salariul de asistent personal?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se poate pune proprie pe salariul de asistent personal?

Bună seara! Sunt mama unei persoane cu handicap grav, in fosta căsnicie, am făcut un credit de nevoi personale împreună cu fostul soț, după divorț nu s-a mai plătit creditul si ni s-au blocat conturile, întrebarea mea este,daca sunt angajată ca asistent personal al fiului meu diagnosticat cu autism si banii luați sunt folosiți pentru terapiile lui ,se poate bloca salariul? De la primărie mi s-a spus că se poate,dar as vrea sa citesc si un sfat de profesionisti. Multumesc Anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:30, 30 Septembrie 2019
Salariul se poate popri pentru că este al dumneavoastră. Indemnizația de handicap este nepopribilă.

Limitele urmăririi veniturilor bănești sunt reglementate de art. 729 din NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu asistent personal flav9 flav9 Buna ziua, Am un credit nevoi personal la o banca ,intre timp nu am mai platit ratele pentru ca au fost 3-4 luni in care Primaria a fost in inposibilitate de ... (vezi toată discuția)
Poprire Armanu Adriana Armanu Adriana Bună seara. Vă rog dacă îmi puteți da un sfat. Sunt într-o situație pe care nu aș dori-o nimănui. Am avut un apartament luat în rate, pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Conditii poprire salariu onipoppins onipoppins Buna ziua, in cazul in care salariul meu este reprezentat doar din venituri obtinute exclusiv prin contract de Drepturi de Autor (DDA), proprirea impusa de ... (vezi toată discuția)