avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Introducerea unui nou asociat la un SRL neplatitor de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Introducerea unui nou asociat la un SRL neplatitor de tva

Bună ziua. La un SRL cu asociat unic,daca as dori sa fiu si eu asociata,trebuie modificata toata documentatia sau e suficient sa fiu administrator?Ca si administrator pe baza carui act as fi inclusa in Srl?Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:16, 30 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de ce vreti sa intrati la acel srl cu asociat unic? Ca al doilea asociat aveti toate drepturile si obligatiile ca si ale asociatului unic iar ca simplu adminisrator, mult mai putine, de exemplu nu puteti sa incasati dividende din profitul firmei.
Indiferent ce varianta alegeti, tot la registrul comertului trebuie sa mergeti (cu asociatul unic) cu actele in original de la infiintarea firmei si o sa va spuna ei ce trebuie sa pregatiti la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este permisa infiintarea unei societati comerciale fara angajati? irinaglisa irinaglisa Intentionez sa infiintez o firma de prestare servicii de cursuri de limbi straine, in special limba germana. De activitate ma voi ocupa eu pentru inceput, cel ... (vezi toată discuția)
Cum pot transforma s.c. in pfa? alynam2013@yahoo.com alynam2013@yahoo.com Buna ziua! Va rog tare mult , am nevoie de ajutor. Am o societate comerciala, unde am 2 angajați si cu mine suntem 3. Precizez ca sunt asociat unic. În ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma arinna arinna Pentru o firma de curatenie imi trebuie ca si stoc initial aspiratoare, solutii de curatat geam, parchet,lavete, alte aparate de curatenie chiar daca eu fac ... (vezi toată discuția)