avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime specialitate

O institutie publica a scos la concurs un post de referent .Conditii pentru participare la fc. contractuala:
-Posesor diploma de bac
-Vechime 3.6 ani în specialitate
Eu am vechime :
4 ani operator PC în privat pe studii medii
6 luni banca pe studii medii
1.6 luni economist institutie publica pe studii superioare
Intrebarea mea este ? ma încadrez deoarece cei de acolo spun că trebuie să fi fost tot pe post de referent 3.6 ani
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2019
Andrey17rosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 30 Septembrie 2019
Este vorba despre vechimea in specialitatea studiilor sau a functiei in conditiile de participare?
Tocmai asta este că nu specifica
decat "vechime specialitate 3.6 ani "
fără altceva în plus
am pus linkul cu anuntul

[ link extern ] /

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2019
Andrey17rosu, utilizator
Ar trebui sa le solicitati in scris sa va furnizeze mai multe detalii suplimentare privind condițiile specifice , sa specifice despre ce este vorba la vechimea in specialitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime necesara concurs primarie irina_trusca irina_trusca Buna ziua, M-ar interesa sa stiu daca CERINTA pentru un concurs la primarie de studii finalizate cu diploma de bacalaureat si vechime 9 ani in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Incadrare functionar public 30Sorin 30Sorin S-a scos la concurs un post de referent clasa a III, gradul profesional debutant, iar la condițiile de participare scria studii medii. La dosarul de ... (vezi toată discuția)
Conditii specifice concurs marina_1010 marina_1010 Buna seara, Indraznesc sa va adresez si eu o intrebare, in speranta ca ma va lamuri cineva . Am vazut postat pe site ul unui spital un anunt ca ... (vezi toată discuția)