avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere Plangere Penala - Amenintare cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere Plangere Penala - Amenintare cu moartea

Buna ziua/seara!
Am depus o plangere penala pentru amenintare (eu fiind partea vatamata) iar dupa aceea am retras plangerea deoarece m-am impacat cu inculpatul. Mi-a venit acasa o scriosare (ordonanta) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 sa platesc suma de 20 lei reprezentand cheltuielile judiciare. Mi s-a specificat ca o pot achita la Trezoreria sau administratia financiara de domiciliu. (in 15 zile). Au trecut 2 luni de zile de atunci, si ma gandesc sa merg sa o platesc, dar la sfarsit se specifica ca chitanta eliberata de trezorerie sau administratia financiara trebuie sa o depun la grefa parchetului in vedea inchiderii dosarului. Cum trebuie procedat, pentru 20 lei trebuie sa alerg atat de mult si la trezorerie si la grefa parchetului? Eu am programul aproape full zilnic si nu stiu cum sa fac.. M-ar ajuta un sfat de al dvs. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata-plangere penala Anatol2017 Anatol2017 Am depus o plangere penala care il final, adica la Prim-Procuror, a fost respinsa. In comunicare se spune ca \"in baza art. 275 alin.5 C.pr.pem., ati fost ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa data de procuror. sarpehot sarpehot Mi-a facut cineva plangere la politie pt inselaciune. Am fost am dat declaratie. iar dupa vro 4 luni mia venit acasa COMUNICAREA. in ea scrie exact asa: 1. ... (vezi toată discuția)
Unde se pot plati cheltuielile judiciare si ce act atesta plata lor? daniel.popescu daniel.popescu Permiteti sa pun o intrebare care exista deja pe site, dar pentru care am gasit numai raspunsuri care dateaza de ani de zile, nefiind de actualitate. La ce ... (vezi toată discuția)