avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită unde se pot plati cheltuielile judiciare si ce act ...
Discuție deschisă în Executare silită

unde se pot plati cheltuielile judiciare si ce act atesta plata lor?

Permiteti sa pun o intrebare care exista deja pe site, dar pentru care am gasit numai raspunsuri care dateaza de ani de zile, nefiind de actualitate.

La ce institutii pot plati niste cheltuieli judiciare? Scrisoarea de la procuratura mentioneaza administratia financiara a sectorului 1 (probabil pentru ca nu am domiciliul in Romania). Dar alte raspunsuri on-line spun ca se poate si la CEC sau prin mandat postal. E corect? Adaug ca scrisoarea cere sa depun "chitanta de eliberata de trezoreria statului" la grefa parchetului. Daca platesc prin posta de exemplu (sau on line cumva), ce document va fi acceptat de parchet ca dovada a platii?

Daniel
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:35, 11 Martie 2018
Ca sa fiti lamurit, sunati direct la parchet si solicitati informatiile necesare.
Daca va referiti la onorariu pentru expert in vederea efectuarii unei expertize tehnice judiciare, se plateste la CEC (cu chitanta primita) in contul Biroului local pentru expertize tehnice judiciare, pe numele expertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata onorariu expert OANA GORAN OANA GORAN pai s-a admis expertiza contabila si ne-a pus in vedere sa platim onorariul pt expert. si unde platesc acest onorariu?? cumva la cec in contul ... (vezi toată discuția)
Experti topografi rev3enge rev3enge buna seara, ajutati-ma va rog si pe mine cu 2 informatii: am un proces civil pe rol la tribunalul valenii de munte (ph) la care judecatorul a decis sa se ... (vezi toată discuția)
Stabilire onorariu expertiza judiciara Gadjo Gadjo Care este procedura/ cadrul legal prin care un expert tehnic judiciar solicita/stabileste onorariul intr-un dosar penal in care a fost numit de organele de ... (vezi toată discuția)