Permiteti sa pun o intrebare care exista deja pe site, dar pentru care am gasit numai raspunsuri care dateaza de ani de zile, nefiind de actualitate.
La ce institutii pot plati niste cheltuieli judiciare? Scrisoarea de la procuratura mentioneaza administratia financiara a sectorului 1 (probabil pentru ca nu am domiciliul in Romania). Dar alte raspunsuri on-line spun ca se poate si la CEC sau prin mandat postal. E corect? Adaug ca scrisoarea cere sa depun "chitanta de eliberata de trezoreria statului" la grefa parchetului. Daca platesc prin posta de exemplu (sau on line cumva), ce document va fi acceptat de parchet ca dovada a platii?
Daca va referiti la onorariu pentru expert in vederea efectuarii unei expertize tehnice judiciare, se plateste la CEC (cu chitanta primita) in contul Biroului local pentru expertize tehnice judiciare, pe numele expertului.
Experti topografi
rev3enge
buna seara,
ajutati-ma va rog si pe mine cu 2 informatii: am un proces civil pe rol la tribunalul valenii de munte (ph) la care judecatorul a decis sa se ... (vezi toată discuția)