avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata onorariu expert
Discuție deschisă în Executare silită

plata onorariu expert

pai s-a admis expertiza contabila si ne-a pus in vedere sa platim onorariul pt expert.
si unde platesc acest onorariu?? cumva la cec in contul Judecatoriei???
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:45, 30 Martie 2007
in contul biroului local de expertiza judiciara tehnica si contabila.
mergi la biroul local de expertiza judiciara, iti completeaza acolo chitanta cu valoare stabilita de expert pt. intocmirea expertizei respective, apoi ... la CEC si platesti.
chitanta stampilata de CEC o duci inapoi la biroul local de expertiza.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2007
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
sunt din bucuresti nu e pe sectoare???
iar numele expertului nu-l stiu inca?? il voi afla din incheierea de sedinta care cine stie cand se va redacta si eu am termen de 5 zile..................................:((:((:((
daca ai suma exacta pe care tre sa o platesti, mergi direct la cec si platesti direct catre biroul local de expertiza (vezi ca sunt modele de formulare completate, exact cu destinatarul/beneficiarul biroul local de expertiza, sub sticla masutelor:D ). sa pastrezi recipisa/chitanta care dovedeste ca ai platit intraga suma.originalul il depui la dosar, inainte de asta faci o copie, de siguranta:D, pt client.

sunt din bucuresti nu e pe sectoare???
iar numele expertului nu-l stiu inca?? il voi afla din incheierea de sedinta care cine stie cand se va redacta si eu am termen de 5 zile..................................:((:((:((

Corpul expertilor tehnici e pe langa Tribunal asa ca n-ai treaba cu sectoarele;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert constructor si evaluator, partaj bunuri comune anniela anniela Buna dimineata. Cum se desfasoara aceste expertize, unde anume se platesc onorariile expertilor desemnati, la aceste expertize mai participa avocatii? In ... (vezi toată discuția)
Plata onorariu expertize tehnice judiciare. TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.trebuie sa vina un expert sa evalueze casa si terenul si trebuie sa platesc expertiza in valoare de 500r,dar nu stiu unde sa o platesc.avocatul mi-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe expertize danielaurice danielaurice As dori sa stiu cum pot recupera taxele de expertiza deoarece nu am mai avut nevoie de ele in procesul de partaj. Sunt platite din 2012 si 2013 Am ... (vezi toată discuția)