avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Pentru plata cheltuielilor de judecata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Pentru plata cheltuielilor de judecata pentru persoana ...

Buna ziua! Pentru plata cheltuielilor de judecata pentru persoana vatamata va rog daca puteti sa ma ajutati.
1) cum as putea sa le achit? Este posibil prin mandat postal?
2) nu mai tin minte daca le-am platit -as putea sa verific undeva ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:51, 21 Decembrie 2024
Despre ce cheltuieli este vorba (onorariu avocat, onorariu expert, etc.) ?
Chitanta pentru onorariu expert ar trebui sa se regaseasca la Biroul local pentru expertize tehnice judiciare.
Chitanta pentru onorariu avocat ar trebui sa existe la dosarul cauzei.
Dacă se face referire la persoana vătămată înseamnă că este vorba despre un dosar penal..Notificati in scris partea vătămată sau avocatul acesteia solicitând un cont în care sa virați banii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata onorariu expertize tehnice judiciare. TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.trebuie sa vina un expert sa evalueze casa si terenul si trebuie sa platesc expertiza in valoare de 500r,dar nu stiu unde sa o platesc.avocatul mi-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe expertize danielaurice danielaurice As dori sa stiu cum pot recupera taxele de expertiza deoarece nu am mai avut nevoie de ele in procesul de partaj. Sunt platite din 2012 si 2013 Am ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea expertului, restituire onorariu expertiza ContSters238389 ContSters238389 Buna Ziua, m-as bucura daca mi-ar raspunde cineva la urmatorul caz. Prin Incheiere de Sedinta am ales de pe lista de experti topografici judiciari o experta ... (vezi toată discuția)