avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poprire pensie la Casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poprire pensie la Casa de pensii

Buna ziua ! In urma cu 9 ani , cand eram inca salariat , mi-au fost blocate conturile din cauza datoriilor neachitate . Acum sunt pensionar si mi se face poprirea de la Casa de pensii de cca 5 ani .Primesc restul de 50% prin Posta . Mi-as putea deschide un card de pensie la o alta banca sau si acesta mi-ar fi blocat ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Lucky3 , utilizator 19:25, 1 Octombrie 2019
Oricâte conturi ați deschide, toate vor fi blocate la toate băncile.

Mai bine lăsați pensia să vă fie virată prin mandat poștal.

Dapix a scris:

Oricâte conturi ați deschide, toate vor fi blocate la toate băncile.

Mai bine lăsați pensia să vă fie virată prin mandat poștal.

Va multumesc mult ! Mi-ati fost de mare ajutor .
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- poprire pe pensie caramela58 caramela58 buna ziua, din cauza imposibilitatii platii ratelor bancare mi s-a pus de catre una din banci ( eu avand mai multe credite pe numele meu) poprire de 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Blocare cont banca RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am avut 2 carduri de nevoi personale de la o banca pe care le-am dat copilului si care eu nu am stiut ca nu a depus rata fixata. Am fost executata fa ra sa ... (vezi toată discuția)
Poprirea pe pensie gabriel_gabitu gabriel_gabitu buna ziua,am si eu o intrebare,poprirea se poate face la pensie chiar daca vine prin posta romana ?sau poprirea se face doar daca este pensia pe cardul ... (vezi toată discuția)