avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverință vechime de la CAP
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverință vechime de la CAP

Buna ziua! Soacra mea are 63 de ani și toată viața ei nu a lucrat decât la CAP din 70 până la desființarea din 90. Nu și-a depus dosarul de pensionare deoarece de la primărie ii s-a dat o adeverință cu doar 6ani vechime , pe motiv că nu ii gasesc pe ceilalți! Unde trebuie sa ne adresam pentru a găsi și ceilalți ani? Va mulțumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 1 Octombrie 2019
Ati mai deschis un topic pe acest subiect.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum găsim vechimea in munca de la cap R.Ana R.Ana Buna ziua! Soacra mea are 63 de ani și nu poate ieși la pensie deoarece de la primărie ii s-a dat o adeverință cu vechimea lucrata la CAP de doar 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Va salut! este suficienta doar adeverință cu vechimea în muncă ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Este suficienta doar adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, pentru dosar pensionare cadru M. A. I? Perioada vechimii în anul 2000! ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)