avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum găsim Vechimea in munca de la CAP
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum găsim Vechimea in munca de la CAP

Buna ziua! Soacra mea are 63 de ani și nu poate ieși la pensie deoarece de la primărie ii s-a dat o adeverință cu vechimea lucrata la CAP de doar 6 ani, in condițiile in care ea a lucrat peste 20, pe motiv că nu se găsesc alți ani. Unde trebuie sa ne adresam și ce trebuie sa facem pentru a dovedi existența celorlalți ani că sa putem depune dosarul de pensionare.
Va mulțumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 1 Octombrie 2019
Soacra dvs poate demonstra ca a lucrat peste 20 de ani in CAP?
Buna ziua! Pai daca nu se găsesc anii la primărie nu prea are...mă gândeam că ar trebui sa existe în altă parte dovada că s-au plătit anumite taxe. De acolo am putea lua singura dovada că a lucrat la CAP. Problema mea este că nu stim de unde....dar undeva trebuie sa existe...chiar daca acele actenu mai exista ...la casa de pensii sau in altă parte....
Arhiva CAP a fost preluata de Primarii.


Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Pai da dar ei se scuza repede că nu au găsit tot. Cred că ar trebui sa mai existe undeva o dovadă de cotizare....la ITM....undeva unde s-au dus acele cotizați de atunci! Eu asta întreb dacă știți unde anume ar trebui sa ne adresam! Va mulțumim!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITM nu are competenta in asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință vechime de la cap R.Ana R.Ana Buna ziua! Soacra mea are 63 de ani și toată viața ei nu a lucrat decât la CAP din 70 până la desființarea din 90. Nu și-a depus dosarul de pensionare ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca nestampilat de unitatea emitenta - demonstrare vechime elf14 elf14 Buna ziua! O cunostinta se confrunta cu o problema. La depunerea dosarului de pensionare, a descoperit ca are carnetul de munca nestampilat si nesemnat de ... (vezi toată discuția)
Detalii despre cartea de munca pierduta Mihaeladk Mihaeladk Tatal meu si-a pierdut cartea de munca si incerc sa il ajut sa aplice ptr pensie. Stiu ca trebuie declarata cartea de munca pierduta la Monitorul Oficial, dar ... (vezi toată discuția)