avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va salut! Este suficienta doar adeverință cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va salut! Este suficienta doar adeverință cu vechimea în muncă ...

Va salut! Este suficienta doar adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, pentru dosar pensionare cadru M. A. I? Perioada vechimii în anul 2000! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:51, 18 Februarie 2021
Vi s-a dat raspuns in acest topic deschis de dvs.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa carnet de muncă! am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet de muncă, itm mi a eliberat adeverință cu vechimea în muncă și casa de pensii stagiu de ... (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)