avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce mi se poate intampla dacă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce mi se poate intampla dacă

Acum cateva luni am fost cu un prieten in magazin, el a furat doua sticle de coniac in valoare de 180 lei bucata, suma totala fiind de 360. Ideea e ca am fost si eu luat pe sectie si audiat, numai ca eu nu am furat nimic, eu am fost complice cum ar veni, stateam de paza si atat ca eram panicat. Mi au deschis dosar penal, apoi acum o luna am furat un tricou in valoare de 100 ron si m au prins si mi au facut dosar penal, iar zilele trecute veneam de la o petrecere pe la ora 5 dimineata si nu aveam de mancare si am furat un ton si inca ceva in valoare totala de 20 ron si mi au facut al 3 lea dosar pe furt.... credeti ca pot face cu executare la una dintre fapte cu executare? Am inteles ca daca furi noaptea e mai grav decat daca furi ziua sau cred ca ma luau politistii la misto. Ce ma sfatuiti sa fac, nu mai pot dormi noaptea, prejudiciile cauzate de mine sunt de 100 si respectiv 20, in primul dosar n am luat nimic, credeti ca o sa inchida ochii si ma iarta? Sunt student si nu mi doresc sa fiu un infractor, s au intamplat lucrurile acestea din cauza anturajului prost si au fost niste copilarii.

Îmi e tare frica deoarece sunt 3 dosare consecutive pe aceeasi fapta, chiar daca la prima nu am furat nimic cu mana mea
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
Alexras, utilizator
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 17:59, 1 Octombrie 2019
Va recomand cu tarie sa va alegeti un avocat specializat in drept penal care sa va insoteasca pe la declaratii deoarece situatia dv. este complicata, aveti concurs de infactiuni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complice la furt Marfi Marfi Salut Locuiesc in Bistrita, acum cateva zile am fost cu un prieten la un magazin sa cumpar o punga de seminte, dupa ce intram in magazin eu ma duc la ... (vezi toată discuția)
Complice furt bircilatiberius bircilatiberius Buna ziua , va rog frumos sa imi raspundeti la problema pe care nu o cunosc .Pe data de 22.10.2010 impreuna cu prietenul meu am intrat intr`un magazin din mall ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket unnamed unnamed am fost prins in carrefour impreuna cu un complice dupa ce am furat bunuri in valoare de 440 lei (eu 360 ron , complicele 80 roni) ,, am fost dusi la camera de ... (vezi toată discuția)