avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Semne ciudate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Semne ciudate

Buna ziua.
As vrea sa ma lamuresc asupra unui lucru. Dupa decesul unei persoane, sangele mai circula? Pot sa apara vanatai pe corp doar pentru ca a fost lovit la firma de servicii funerare? De fapt, explicatia a fost ca acele vanatai au aparut cand a fost barbierit la firma de servicii funerare. Insa, nu se vedea nici un semn de taietura. Doar multe vanatai, inclusiv pe varful nasului.
Stiu, e un site legislativ, nu medical. Dar poate din practica dumneavoastra stiti ce er putea fi.
Multumesc pentru orice lamurire.

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla??? nanucu nanucu In urma cu 2 saptamani am avut o altercatie cu un coleg, ne-am injurat, el a venit mi-a dat o palma, dupa care ne-am impartit cate un pumn, el mi-a invinetit ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune. ce trebuie făcut FlorentinaBC FlorentinaBC Am contactat o firmă de servicii funerare pentru prestări servicii. Decesul nu a fost constatat de un medic deşi am primit un certificat constatator cu ... (vezi toată discuția)
Deces in strainatate ContSters109337 ContSters109337 Am un coleg care s-a \"sinucis\" (s-a spanzurat cu cearsaful) in puscarie, in Italia. am si eu cateva intrebari, desi nu stiu daca am postat corect: - ... (vezi toată discuția)