avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare autoturism al unei persoane decedate, după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare autoturism al unei persoane decedate, după încheierea dezbaterii succesiunii

Buna ziua, tatăl meu care a decedat acum 9 luni avea o mașina înmatriculata pe numele lui. Moștenitorii suntem 4, mama , cei doi frați ai mei și cu mine. Am încheiat dezbaterea succesiunii acum și avem certificatele de moștenitori. Nu am făcut niciun fel de partaje sau donații , masa succesorala s-a împărțit conform legii. Acum am vrea sa vindem acea mașină care nu se mai folosește. Cum să procedam? Mulțumesc !
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
Andrej2014, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:28, 1 Octombrie 2019
O vindeți toti 4.
Din considerente practice, trei dintre dvs ii puteti face celui de-al patrulea o procura prin care îl imputerniciti să vândă masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

proprietar decedat, vanzare autoturism muresan_maria muresan_maria as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat de curand, a avut o masina inmatriculata pe numele lui, acuma in continuare ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Dezbatem succesiunea după tata. cum se poate trece casa părintească pe numele copiilor mei? Andrej2014 Andrej2014 Buna ziua, tatăl meu a decedat in Feb 2019 si acum, împreună cu mama si cei doi frați ai mei, trebuie sa facem succesiunea. Tatăl si mama aveau in ... (vezi toată discuția)