avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

am 21 ani vechime in munca si mi-am dat demisia cu acordul ''ambelor parti'' pot beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:19, 2 Decembrie 2009
Buna seara,
din pacate, nu:( Daca v-ar fi disponibilizat angajatorul...da.
Dar puteti merge si sa va depuneti dosarul la dansii, pentru a fi luat in evidenta.
paul41paul a scris:

am 21 ani vechime in munca si mi-am dat demisia cu acordul ''ambelor parti'' pot beneficia de somaj?

Nu exista demisie cu acordul partilor ...:(

Încetarea contractului individual de muncă prin acordul părţilor sau prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj.
Incercati sa va angajati undeva cu CIM pe perioada determinata (1-2 saptamani) si dupa expirarea CIM puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
Buna ziua.
Daca sunt angajat cu contract civil pe 30 zile, dupa expirarea acestor zile si daca nu mai pot continua activitatea, pot cere somaj?
Eu am zis cu contract individual de munca (CIM) nu contract civil. Acesta nu este un contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa demisionez dar vreau si ajutor de somaj DannielaZ DannielaZ Lucrez de 3 ani, continuu si vreau sa-mi dau demisia. Pur si simplu, vreau pauza o vreme. Am citit foarte mult pe acest forum si am inteles ca daca ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? andy_crystyna andy_crystyna Buna seara,in luna noiembrie a anului trecut mi-am depus demisia la ultimul loc de munca din anumite motive,vreau sa va intreb daca pot beneficia in acest caz ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare somaj in cazul inchiderii cim de comun acord Siani Siani Fiti amabili si lamuriti-ma intr-o anume privinta: am o vechime de un an de zile la firma la care lucrez momentan si as vrea sa schimb acest loc de munca, ... (vezi toată discuția)