avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj divorț

Bună ziua, exista problema următoare:in urma unei căsnicii de aproximativ 30 ani s-a ajuns la divorț, toate bunurile sunt pe numele soțului. Cum as putea lua parte și eu la acele bunuri( am refăcut casa). Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:09, 1 Octombrie 2019
Chiar dacă sunt pe numele soţului, dacă sunt dobândite în timpul căsătoriei şi nu reprezintă donaţii de la părinţi sau bunuri dobândite din banii rezultaţi din înstrăinarea unor bunuri proprii, toate bunurile dobândite în timpul căsătoriei sunt bunuri comune şi pot fi partajate. Se calculează şi investiţiile pe care le-aţi făcut la casă.
Casa și pământul este din înaintea căsătoriei. Nu am dovezi ca am investit în casa
Buna seara,
Daca aveti probe, chiar si cu martori, ca acea casa a fost refacuta sau .. ma rog, consolidata, atunci va puteti adresa instantei pentru a obtine cota ce vi se cuvine din valoarea acelor lucrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns pentru adulter in caz de divort iade iade Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: ce se poate intampla in cazul unui divort, daca unul dintre soti aduce dovezi in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - partaj bunuri dobandite in timpul casatoriei vioricaluchian vioricaluchian Poate puteti sa ma ajutati si pe mine ca nu stiu ce sa mai cred si sunt disperata. Sunt casatorita cu sotul meu de 33 de ani, avem 3 fete care sunt maritate. ... (vezi toată discuția)
Divort,probleme la partaj,despagubiri,donatie crissy86 crissy86 buna ziua daca se poate as vrea sa aud si parerea dumnevoastra privind urmatoarea problema fratele meu se afla intr un proces de divort cu sotia lui care ... (vezi toată discuția)