avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie unica

Parintii mei au trait in concubinaj. Mama este plecată, nu port nicio legătură cu ea. Cum ei nu au divorțat, nici custodia nu o au. Tata vrea sa scoata custodie unica pentru ca mama si asa nu poarta nicio legătură cu mine, si nu ma ajuta cu nimic. Intrebarea este : Care sunt demersurile ca tata sa poata avea custodie unica ?
Cat dureaza aceste demersuri?
Exista vreo sansa ca tata sa aiba custodie unica?
Cat dureaza un proces ?
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:12, 1 Octombrie 2019
Tatăl poate să exercite autoritatea părintească în mod exclusiv (custodia exclusivă) dar asta nu înseamnă că mama nu îşi va putea vizita copilul. La cererea mamei, instanţa stabileşte un program de legături personale (program de vizitare) a mamei cu copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)
Daca am custodie exclusiva asupra minorei si vreau sa plec cu ... sorana_g sorana_g daca am custodie exclusiva asupra minorei si vreau sa plec cu ea in Austria sa muncesc acolo si sa-mi stabilesc domiciliul acolo, trebuie sa fac vreo actiune ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara,custodia copilului andreeageorgiana andreeageorgiana buna ziua!!!!imi doresc foarte mult sa castig custodia exclusiva a fetitei,sunt foarte hotarata deoarece a trecut 1an si jumate si tatal fetitei in varsta de 4 ... (vezi toată discuția)