avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprirea
Discuție deschisă în Executare silită

Poprirea

Bună seara, în 2017 mi s-a dat datoria creditului de la banca, către un executor. De atunci am și poprire pe un card de debit personal. Din 2013 nu mai lucrez. Dacă ma angajez acum undeva, mi se va pune poprire pe salariu?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:21, 2 Octombrie 2019
Dacă vă află locul de muncă de la ANAF vă pune poprire pe salariu.

Iar dacă salariul intră în contul bancar, banca va reține 1/3 și-i va vira în contul executorului. Restul de bani îi veți scoate cu buletinul de la casieria băncii.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri cristian.ion.92 cristian.ion.92 Buna ziua.As avea rugamintea sa ma lamuriti cu urmatoarea problema.Mama mea lucreaza la un magazin unde salariul il ia din mana.Problema este ca la angajator ... (vezi toată discuția)
Poprire. bună seara,am o poprire pe salariu de 50% încă din ... FloriMoise FloriMoise Poprire. Bună seara,am o poprire pe salariu de 50% încă din 2017,poprirea este de la ANAF.banca cu care lucrez ING are la dosar mai multe adeverințe din ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu zurapap zurapap Buna ziua. Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu o nelamurire in privinta unei probleme personale legate de o poprire solicitata de un executor ... (vezi toată discuția)