avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acces la acte constitutive sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acces la acte constitutive sindicat

Doresc să anexez copia actului constitutiv al unui sindicat, la un portofoliu de prezentare, dar conducerea sindicatului m-a refuzat, susținând că nu am dreptul la acea copie. Am fost membrul sindicatului respectiv și unul dintre cei care l-au înființat. Există prevederi care interzic eliberarea acestui document către mine? Mai există și altă arhivă de unde aș avea dreptul să o cer?
Cel mai recent răspuns: Hobitzi , utilizator 21:44, 3 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cunosc sa exista un astfel de text de lege.

Doar la instanta judecatoreasca - judecătoria în a cărei rază teritorială își are sediul acesta.
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sindicat sofer gabydutescu gabydutescu Buna seara, vreu sa va consult in legatura cu infiintarea unui sindicat al soferilor si doresc sa stiu daca este cineva de acord sa ne sprijine in acest ... (vezi toată discuția)
Sentinta de reprezentativitate ContSters48647 ContSters48647 pentru a inregistra un contract colectiv de munca Directia muncii a solicitat o sentinta din care sa reiese ca suntem reprezentativi la nivelul unitatii. ... (vezi toată discuția)
Infiintare sindicat marinica71 marinica71 de cati membri e nevoie pt infiintarea unui sindicat?ce acte trebuiesc si unde se depun?stima (vezi toată discuția)