avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vauchere vacanță
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vauchere vacanță

Dacă sunt asistent personal pentru persoană cu handicap grav și am făcut cerere scrisă pentru a întra în posesia acestor vauchere de vacanță și am primit răspuns negativ, ce pot face, să mă resemnez cu refuzul lor de a-mi da acest drept?

Alte discuții în legătură

Bună ziua .sunt angajat de primărie pe post de asistent personal ... andrei man andrei man bună ziua .Sunt angajat de primărie pe post de asistent personal pentru persoană cu handicap gr1 .Aș dori să-mi spuneți dacă primăria are obligatia să ... (vezi toată discuția)
Acordare vauchere de vacanta bună ziua!sunt angajata a primăriei ... rosica rosica Acordare vauchere de vacanta Bună ziua!Sunt angajata a primăriei că și asistent personal ,din 01.07.2021 și la data de 1 Octombrie ac persoana de care ... (vezi toată discuția)
Unde as putea face sesizare pt primarie dacă primarul refuza ... CatalinaBonciu CatalinaBonciu Unde as putea face sesizare pt primarie dacă primarul refuza angajarea mea ca asistent personal. Soțul este încadrat în gradul de handicap grav cu asistent ... (vezi toată discuția)