avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bună ziua .Sunt angajat de primărie pe post de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bună ziua .Sunt angajat de primărie pe post de asistent personal ...

bună ziua .Sunt angajat de primărie pe post de asistent personal pentru persoană cu handicap gr1 .Aș dori să-mi spuneți dacă primăria are obligatia să îmi acorde vaucherele de vacanță .Cei de la DGASPC au spus că am dreptul la vaucher,si ca primaria este obligata conform legii sa mi-l acorde,In schimb primăria invocă scuze ca nu sunt bani și pentru vaucherele asistentilor personali. Face primăria un abuz tratând discriminatoriu o parte din angajați? Mulțumusc..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:12, 19 August 2022
Aveti dreptul la vouchere de vacanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistentul personal al persoanei cu handicap grav are dreptul ... karmena karmena Asistentul personal al persoanei cu handicap grav are dreptul la indemnizația de vacanta sau este la latitudinea primăriei sa il acorde sau nu? Cum se poate ... (vezi toată discuția)
Acordare vauchere de vacanta bună ziua!sunt angajata a primăriei ... rosica rosica Acordare vauchere de vacanta Bună ziua!Sunt angajata a primăriei că și asistent personal ,din 01.07.2021 și la data de 1 Octombrie ac persoana de care ... (vezi toată discuția)
Salariul de asistent personal Pocahontas Pocahontas Bună ziua. Din august 2009, eu sunt angajată ca asistent personal al copilului meu cu grad de handicap grav. În luna decembrie am primit concediu de ... (vezi toată discuția)