avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chiriasi galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chiriasi galagiosi

Buna seara. Vara mea si sotul ei au deasupra apartamentului ei 2 sau 3 chiriasi baieti. De vreun an de zile se "lupta" cu nesimtirea lor. Sunt galagiosi..vorbesc tare noaptea , trântesc usi, scapa lucruri pe jos ( nu o data pe noapte). E adevarat ca si peretii sunt subtiri dar oamenii civilizati vb incet noaptea, in principiu dorm..etc. au vb frumos cu ei, le a facut o gramada de plangeri la poliție...degeaba. vara mea are o functie importanta si nu isi permite sa mearga zi de zi obosita la serviciu. Daca scapa noaptea ceva pe jos sau vb tare o trezesc si adio somn. Intrebarea este: ce ar putea face? Se pare ca si proprietarul este ca si ei din moment ce seara la ora 12 se hlizeau toti pe balcon bătând cu piciorul in grilaj (deci pica din start discutia cu el)....politia constata si atat...se poate actiona in instanta? De mutat nu se pune problema fiind un apartament cumparat cu credit. E frustrant sa vezi cum 2 oameni corecti sunt batjocoriti de chiriasi. Au ajuns la limita rabdarii.Va rog din suflet sa ne dati o solutie. Multumiri anticipate!
.
Cel mai recent răspuns: stanciu4444 , utilizator 17:14, 5 Octombrie 2019
Staruiti la politia teritoriala
In instanta puteti obtine inclusiv obligarea proprietarului sa rezilieze contractul de locatiune-daca detineti probe concrete

Cassandra2017 a scris:

Buna seara. Vara mea si sotul ei au deasupra apartamentului ei 2 sau 3 chiriasi baieti. De vreun an de zile se "lupta" cu nesimtirea lor. Sunt galagiosi..vorbesc tare noaptea , trântesc usi, scapa lucruri pe jos ( nu o data pe noapte). E adevarat ca si peretii sunt subtiri dar oamenii civilizati vb incet noaptea, in principiu dorm..etc. au vb frumos cu ei, le a facut o gramada de plangeri la poliție...degeaba. vara mea are o functie importanta si nu isi permite sa mearga zi de zi obosita la serviciu. Daca scapa noaptea ceva pe jos sau vb tare o trezesc si adio somn. Intrebarea este: ce ar putea face? Se pare ca si proprietarul este ca si ei din moment ce seara la ora 12 se hlizeau toti pe balcon bătând cu piciorul in grilaj (deci pica din start discutia cu el)....politia constata si atat...se poate actiona in instanta? De mutat nu se pune problema fiind un apartament cumparat cu credit. E frustrant sa vezi cum 2 oameni corecti sunt batjocoriti de chiriasi. Au ajuns la limita rabdarii.Va rog din suflet sa ne dati o solutie. Multumiri anticipate!
.

Am avut si eu problema asta.

Dupa ce am chemat politia prin apel 112 de vreo cateva ori, au plecat singuri din bloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi galagiosi ds_s ds_s Buna ziua! Locuiesc la o curte comuna impreuna cu mama mea, de o luna de zile locuinta de sub noi a fost inchiriata unor tineri care sunt foarte galagiosi, ... (vezi toată discuția)
Vecini extrem de galagiosi pe timpul noptii si nu numai ! peterbilt peterbilt De aproximativ doi ani ma confrunt cu o situatie extrem de frustranta care tinde sa devina disperata. Deasupra apartamentului in care locuiesc eu stau cu ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)