Eu tin evidenta la o farmacie , as putea sa te ajut cu informatii din experienta mea , dar nu am iteles exact la ce te referi .
Daca te referi la retete , ele nu sunt responsabilitatea mea , ca si contabil ; retele sunt completate , semnate si inregistrate intr-un program special de catre farmacisti sau asistenti de farmacie ; Clientii . respectiv Casele de Asigurari au cerinte standard in legatura cu aspectele de forma , cat si cu cele de fond si de centralizare a retetelor.
La contabilitate ajung doar facturile intocmite in baza centralizarilor.
Ar fi destul de multe de spus , de exemplu inregistrarea discount-urilor , a bonurilor fiscale , etc. dar nu stiu exact ce te intereseaza pe tine concret.;daca doresti mai multe detalii ma poti contacta , te ajut cu placere .
Buna seara, va rog sa ma ajuti in urmatoarea problema. Sunt incepatoare, am luat sa tin evidenta unui srl - farmacie, pana in octombrie 2009 a functionat cu un alt domeniu de activitate,dar societatea nu a desfasurat activitate in perioada 1.01- 31.10.2009, de la 01.11.2009 s-a modificat actul constit.( si-a schimbat denumirea si obiectul de activitate). Eu am preluat la 01.112009 soldurile din bilantul de la iunie , e corect?
Cum se procedeaza????
44axa
cum se incheie balanta in situatia in care din doua spatii (cu administratori si balante separate ) trebuie sa ramina un singur administrator ,o balanta ,dar ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.