Eu tin evidenta la o farmacie , as putea sa te ajut cu informatii din experienta mea , dar nu am iteles exact la ce te referi .
Daca te referi la retete , ele nu sunt responsabilitatea mea , ca si contabil ; retele sunt completate , semnate si inregistrate intr-un program special de catre farmacisti sau asistenti de farmacie ; Clientii . respectiv Casele de Asigurari au cerinte standard in legatura cu aspectele de forma , cat si cu cele de fond si de centralizare a retetelor.
La contabilitate ajung doar facturile intocmite in baza centralizarilor.
Ar fi destul de multe de spus , de exemplu inregistrarea discount-urilor , a bonurilor fiscale , etc. dar nu stiu exact ce te intereseaza pe tine concret.;daca doresti mai multe detalii ma poti contacta , te ajut cu placere .
Buna seara, va rog sa ma ajuti in urmatoarea problema. Sunt incepatoare, am luat sa tin evidenta unui srl - farmacie, pana in octombrie 2009 a functionat cu un alt domeniu de activitate,dar societatea nu a desfasurat activitate in perioada 1.01- 31.10.2009, de la 01.11.2009 s-a modificat actul constit.( si-a schimbat denumirea si obiectul de activitate). Eu am preluat la 01.112009 soldurile din bilantul de la iunie , e corect?
Cum se procedeaza????
44axa
cum se incheie balanta in situatia in care din doua spatii (cu administratori si balante separate ) trebuie sa ramina un singur administrator ,o balanta ,dar ... (vezi toată discuția)