avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdut contract vânzare cumpărare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdut contract vânzare cumpărare apartament

Buna seara! . Mama mea cu tatăl meu au cumparat cu ceva timp in urma un apartament de la o firma .Contractul a fost semnat la notariatul de stat din județ și transcris în registru de trancriptiuni .Intre timp tatăl meu a decedat si trebuie sa facem succesiunea. Dar contractul sa pierdut .Si nici firma de a vandut nu mai este. Am fost la cate funciara dar nu a fost intabulat .Unde pot sa obtin un duplicat. Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
sor_ile, utilizator
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 08:39, 3 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La notariat.
Exista Registrul National Notarial care ine aceasta evidenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune zflorentina zflorentina Buna ziua, am nevioe de un sfat in legatura cu o succesiune. Lucrurile stau astfel: bunicul din parte tatalui meu a plecat cu actele casei in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Chemare la succesiune ValentinB ValentinB Chemare la succesiune. Exista vreo procedura de a fi chemată la succesiunea tatălui meu? Eu sunt copilul din prima căsătorie, el mai are trei copii din ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaitza2007 mihaitza2007 Buna ziua! Parintii mei au decedat, tatal in 2004, iar mama in 2009 si nu am deschis succesiunea dupa nici unul dintre parinti. In apartamentul parintilor a ... (vezi toată discuția)