avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cumparat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cumparat

Bună ziua! Am cumpărat anul trecut un teren, am fost la notar, intabulat, carte funciara, certificat de urbanism, toate avizele făcute inclusiv și proiect.
Doar ca acum am avut o sesizare de la cineva (din primărie) cum ca pământul nu este al meu și nici nu-l pot cumpăra. Ca este pământul primăriei și cel care l-ar fi vândut nu are acte pe el.... Dar noi avem toate actele.
Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: deea11 , utilizator 14:13, 3 Octombrie 2019
Buna ziua,
E de văzut sesizarea la care faceți referire. Ați cumpărat de la persoana care era trecută și in CF ca fiind proprietar da? Sunteți cumpărător de buna-credință, dacă primăria va dori terenul înapoi va trebuie sa intenteze acțiune in revendicare.
Da! Totul este corect făcut... Dacă ar fi o problema o rezolvam in istanta?
Dar între timp nu mai pot construi pe acel teren?

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,
E de văzut sesizarea la care faceți referire. Ați cumpărat de la persoana care era trecută și in CF ca fiind proprietar da? Sunteți cumpărător de buna-credință, dacă primăria va dori terenul înapoi va trebuie sa intenteze acțiune in revendicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna liber de sarcini barbulescu2 barbulescu2 Am achizitionat un teren, am facut actele la notar, am asteptat extrasul de carte funciara unde scrie ca terenul este liber de sarcini, dupa care am parcurs ... (vezi toată discuția)
Revendicare propietate a_gmona a_gmona Vecinului meu, cadru militar, i s-a facut contract de intretinere in 1999, de catre bunicul lui lasandu-i o casa cu gradina. In 2001, vecinul bunic a reziliat ... (vezi toată discuția)