avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul mamei cu4copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul mamei cu4copii

Bună ziua am ceva drepturi la al 4copil in afară de alocații?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:28, 3 Octombrie 2019
Nu aveți nici un drept în plus. Aveți aceleași drepturi pe care le-ați avut și la ceilalți 3 copii, adică la alocația de stat, și INDEMNIZAȚIA de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, precum si pe alocatia copilului pana la 2 ani fikret fikret Buna ziua. Imi puteti spune, va rog frumos, daca se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, precum si pe alocatia copilului ... (vezi toată discuția)
Lntrebare prescriere creanta, poprire pe cont alocatii copii smsureanu smsureanu Buna seara. Am facut in 2007, in mai cred, un credit de consum in valoare de cca 3000 de lei, nu mai tin minte exact cat a fost. Am platit cam pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil nou nascut l_cipry_v l_cipry_v vreau sa stiu copilul este nascut pe 25 iunie si indemnizatia de cand se da nu de la data nasterii copilului? (vezi toată discuția)