avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima salariala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima salariala

Buna ziua!

Cumva primele se iau in calcul la stabilirea indemnzatiei pentru crester copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 3 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordinul nr. 1474/2011

situatie : Sunt considerate venituri din salarii veniturile obținute din al treisprezecelea salariu, stimulentele, primele, prima de vacanță, veniturile obținute în baza unor hotărâri judecătorești și altele asemenea și se iau în considerare la stabilirea veniturilor care se iau în calculul indemnizației pentru creșterea copilului ?

solutie : Veniturile obținute din al treisprezecelea salariu, stimulente, primele, prima de vacanță, veniturile obținute în baza unor hotărâri judecătorești și altele asemenea, încasate în perioada de douăsprezece luni anterior datei nașterii copilului sunt luate în calcul la stabilirea cuantumului indemnizației pentru creșterea copilului, fiind venituri care rezultă din realizarea unor activități supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizație copil monicababes monicababes Sunt interesata dacă hotărârile judecătorești primite în ultimele 12 luni anterioare nașterii copilului întra în calculul indemnizației de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil luat de tatal copilului Gherlan_cosmin Gherlan_cosmin buna ziua, un minim al concediului de maternitate/paternitate il cunoastem toti (600lei/luna)nu stiu care este maximul si daca in acel calcul intra si primele ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu crestere copil FLAVIU79 FLAVIU79 Buna ziua, Lucrez in vanzari si am venituri formate din salariu de baza plus bonusuri lunare si un bonus anual. Precizez ca am obtinut bonusul anual in ... (vezi toată discuția)