Buna seara.Numele meu este Stefania si in data de 24 11 2009 am infiintat ointreprindere individuala.Din cate am inteles trebuie depusa la Finante declaratia de venit estimativa....problema este ca nu stiu la care Administratie sa o depun deorece sediul firmei este in Com.Calinesti,jud.Arges,punctul de lucru (unde de altfel o sa desfasor activitatea ) este in Pitesti,jud.Arges iar domiciliul meu este in Ploiesti,jud.Prahova(inca nu am viza de flotant pe Pitesti).#-o Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Va multumesc anticipat.
depuneti declaratia de venit la AFP Ploiesti, unde aveti dvs domiciliul, iar daca aveti angajati sau va inregistrati ca platitor TVA, declaratiile privind contributiile sociale si decontul de TVA il veti depunde la Arges, unde are intreprinderea domiciliul fiscal.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.