avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratia de venit estimativa.Urgent!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratia de venit estimativa.Urgent!!!!!!!!!!

Buna seara.Numele meu este Stefania si in data de 24 11 2009 am infiintat ointreprindere individuala.Din cate am inteles trebuie depusa la Finante declaratia de venit estimativa....problema este ca nu stiu la care Administratie sa o depun deorece sediul firmei este in Com.Calinesti,jud.Arges,punctul de lucru (unde de altfel o sa desfasor activitatea ) este in Pitesti,jud.Arges iar domiciliul meu este in Ploiesti,jud.Prahova(inca nu am viza de flotant pe Pitesti).#-o Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 21:14, 30 Noiembrie 2009
depuneti declaratia de venit la AFP Ploiesti, unde aveti dvs domiciliul, iar daca aveti angajati sau va inregistrati ca platitor TVA, declaratiile privind contributiile sociale si decontul de TVA il veti depunde la Arges, unde are intreprinderea domiciliul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)
Declaratia de venit: domiciliul fiscal vs domiciliul resedinta azalee azalee Buna seara! As dori sa stiu unde trebuie depusa declaratia privind venitul estimat in conditiile in care domiciliul fiscal este in Bucuresti sector 1 iar ... (vezi toată discuția)
Legat de drepturile salariale si cartea de munca daniduri daniduri am fost angajat cu contract de munca pe o perioada de 2 luni 08.02-08.04.2010 cu functia de agent vanzari. in urma unor lipsuri aparute in gestiunea de marfa ... (vezi toată discuția)