avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legat de drepturile salariale si cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legat de drepturile salariale si cartea de munca

am fost angajat cu contract de munca pe o perioada de 2 luni 08.02-08.04.2010 cu functia de agent vanzari. in urma unor lipsuri aparute in gestiunea de marfa am fost obligat sa imi dau demisia incepand cu 05.03 si ca nu voi primi salariul pe perioada muncita.pe data de 11.03 am fost chemat la punctul de lucru si mi s-a spus sa semnez statul de plata care era venit pe fax ca imi voi primi banii.am semnat statul de plata dar dupa aceea a zis ca nu mai primesc nici un ban.in urma raspunsului primit am rupt acel stat de plata care nu era originalul si mi s-a spus ca acum chiar nu voi mai primi salariu si cartea de munca sa merg la pitesti sa o ridic punctul de lucru fiind in constanta.CUM IMI POT RECUPERA SALARIUL SI CARTEA DE MUNCA IN ACESTE CONDITII? VA MULTUMESC MULT!
Cel mai recent răspuns: OMHR , Consultant resurse umane 11:47, 12 Martie 2010
Sesizati ITM-ul urgent . De ce ati semnat statul de plata daca nu ati primit banii ? Ultima solutie ar fi initierea unei actiuni in instanta .
Statul trebuia semnat odata cu primirea banilor :P
Pentru recuperarea drepturilor salariale chemati in judecata angajatorul la tribunalul pe raza caruia aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru. Termen de prescriptie, 3 ani.
Daca sediul societatii este la Pitesti,atunci va trebuii sa faceti o sesizare scrisa catre ITM Arges.
Adresa ITM Arges: Pitesti, Bd. Republicii nr. 11, Jud.Arges, cod postal 110062
Telefon: 0248.223.408 sau puteti sa-i contactati si pe mail itmarges@itmarges.ro
Va vor ajuta sa va recuperati si banii si carnetul de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! doresc sa aduc la cunostiinta dumneavoastra modul de rezolvare a sesizarii mele de catre itm bihor si totodata sa intreb ce pot face in acest ... (vezi toată discuția)
Angajat fara carte de munca Iael Iael Ce poate face o persoana care a lucrat fara carte de munca la un patron (respectivul are si un restaurant ) in domeniul amenajarilor interioare . Patronul i-a ... (vezi toată discuția)
Data de angajare din contractul de munca nu este aceeasi ca in revisal cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, M-am angajat la o firma cu care am semnat contractul de munca (cu cateva zile inainte de data angajarii, deci aveau timp sa faca restul ... (vezi toată discuția)