avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dobandire imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dobandire imobil

Buna seara,

Situatia mea este urmatoarea: am participat la un business sub forma de "gentleman's agreement", iar profitul cuvenit ar trebui sa imi vina sub forma unui imobil din partea srl-ului care a facut dezvoltarea. Cum as putea finaliza tranzactia, fara a mai vira contravaloarea imobilului in conturile firmei. Daca as merge pe aceasta varianta, ar trebui sa contractez un credit si daca se poate as vrea sa evit acest lucru.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:17, 4 Octombrie 2019
Sfatuiti-va si cu un avocat.. din ce ziceti dvs s-ar putea sa incheiati un contract de prestari servicii, iar imobilul sa vi-l dea in plata pt plata acelor servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila ong (asociatie) - after-school ros199 ros199 Va rog sa-mi spuneti si mie cum se tine evidenta contabila si fiscala a unui ONG, respectiv Asociatie-After School. Asociatia are 2 invatatori, angajati cu ... (vezi toată discuția)
Am sanse?- partaj MihaiNiky MihaiNiky Am divortat acum 3 ani si mi-a fost incredintat copilul pt ca mama lui este plecata in Portugalia de ceva timp. As putea sa deschid partaj dupa atata timp? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va cer lamuriri la urmatoarea speta in anul 2017 am ... adriana# adriana# Buna ziua Va cer lamuriri la urmatoarea speta In anul 2019 am platit un avans de 68 de mii de euro unui dezvoltator pentru un apartament, urmand sa achit ... (vezi toată discuția)