avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Daca am semnat un nou contract de munca pe perioada determinata cu statul incepand cu septembrie 2019, mai beneficiez de vouchere de vacanta pentru ultimele luni din acest an?
Eu revin din CCC (febr.2018 - sept.2019) si din pacate nu am stiut ca puteam beneficia si anul trecut pe baza unei cereri. Asa este? Oare mai pot face ceva?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 4 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti beneficia proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher vacanta bugetar alexandra222 alexandra222 Buna Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mariakmaria mariakmaria Buna ziua! Revin cu o intrebare : In ultimii 4 ani nu am mai lucrat. In 1 mai 2018 pana in sept am avut un contract munca. In Sept 2018 am inceput primul an ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Dana 1980 Dana 1980 Am lucrat ca educatoare in 2016- 2017 pe perioada determinata. In anul scolar 2017- 2018 am avut continuitate. Din 07.11.2017 am ramas in CCC. Mi se spune ca ... (vezi toată discuția)