avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
Revin cu o intrebare : In ultimii 4 ani nu am mai lucrat. In 1 mai 2018 pana in sept am avut un contract munca. In Sept 2018 am inceput primul an cursurile scolii postliceale zi taxa si am renuntat la contractul munca
am ramas insarcinata in sept iar in mai -Iunie 2019 ar tb sa nasc
beneficiez de indemnizatie crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 18 Decembrie 2018
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie crestere copil? mariakmaria mariakmaria Nu am mai lucrat de 4 ani. in sept 2018 am inceput scoala postliceala cursuri la zi iar in mai 2019 ar trebui sa nasc. As putea beneficia de indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil laviciul laviciul Buna ziua . In 2017 August am incheiat scoala postliceala de 3 ani la zi la o scoala acreditata . In ianuarie 2018 am ramas insarcinata urmand sa nasc la ... (vezi toată discuția)