avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie crestere copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie crestere copil?

Nu am mai lucrat de 4 ani. in sept 2018 am inceput scoala postliceala cursuri la zi iar in mai 2019 ar trebui sa nasc. As putea beneficia de indemnizatie crestere copil? sunt doar 9 luni pana la nastere si nu 12 cum prevede legea , se poate face ceva?
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
mariakmaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariakmaria , utilizator 22:57, 10 Decembrie 2018
In conditiile mentionate, nu puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Am omis sa scriu ca inainte de inceperea scolii postliceale am avut un contract de munca sezonier Icepand cu 1mai2018 si s a incheiat in sept 2018 cand am inceput cursurile. Se iau in considerare aceste luni lucrate + cele 9 luni cursuri zi pana la nastere cand va fi in mai 2019? multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
mariakmaria, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil mariakmaria mariakmaria Buna ziua! Revin cu o intrebare : In ultimii 4 ani nu am mai lucrat. In 1 mai 2018 pana in sept am avut un contract munca. In Sept 2018 am inceput primul an ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Alexa.ali Alexa.ali Buna ziua. Sunt însărcinată și urmează să nasc în aprilie. În anul 2020 am terminat masterul la zi , pe timpul verii am lucrat iulie, august si in ... (vezi toată discuția)