avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare numerar de la un client persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare numerar de la un client persoana fizica

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta : Sunt angajata unei clinici private in cursul zilei am incasat prin numerar de la un client persoana fizica 5500 lei si am emis bon fiscal (prestari servici ),Cineva din conducere a spus ca este gresit sa incasez de la o singura persoana peste 5000lei si sa fac o corectie in sensul ca trebuie sa emit alt bon dar cu incasare prin POS .Va rog sa imi spuneti ce este de facut sa remediez problema si daca administratorul poate sa ma sanctioneze pentru greseala facuta ,si totodata va rog imi spuneti care este limita de incasari numerar de la persoane fizice pentru prestari servicii si care este temeiu legal.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:31, 4 Octombrie 2019
Da. Incasarile in numerar de la un client persoana fizica de peste 5000 lei doar prin contul bancar al firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contabilitate cmi nicoleta_gheorghe nicoleta_gheorghe Buna ziua, am infiintat de curand un CMI stomatologie, neplatitor de TVA si am cateva nalamuriri, daca ma poate ajuta cineva : 1.activitatea se ... (vezi toată discuția)
Factura din pos adlala adlala Am incasari zilnice pe baza de card bancar si imi apare in Raportul Z.separat numerar 5000.-lei si bon valoric 100.-lei,ptr.sumele aferent bonului v. am ... (vezi toată discuția)