avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare Asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare Asociatie proprietari

Buna ziua,
Am demarat in acest moment o societate comerciala care se va ocupa cu administrarea de imobile.
Am o intrebare referitoare la procedura de infiintare asociatie de proprietari.
In Statut, trebuie mentionat sediul Asociatiei. Poate fi acesta altul decat in blocul respectiv? Exista vreo regula? Se inregistreaza undeva ? Ar putea oare sa fie acelasi cu cel al Societatii Comerciale care va administra asociatia?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: oanaolaru85 , utilizator 21:08, 4 Octombrie 2019
Procedura de infiintare asociatie de proprietari este concret prezentata in disp L nr 196/2018
Actele constitutive ale asociatiei de proprietari si cele actualizate se depun la judecatoria teritoriala
Multumesc, am citit si recitit L196. Nu imi e clara partea cu sediul (locatia asociatiei) ales pentru asociatia de proprietari.
Este vorba de un bloc nou, cu 6 apartamente, care nu are spatiu special pentru asociatie. Poate fi stabilit alt sediu, in afara blocului?

ynocentta a scris:

Procedura de infiintare asociatie de proprietari este concret prezentata in disp L nr 196/2018
Actele constitutive ale asociatiei de proprietari si cele actualizate se depun la judecatoria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediul social asociatie de proprietari andryzs andryzs Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt documentele necesare pentru a schimba adresa sediul social al unei Asociatii de Proprietari? va rog si care sunt ... (vezi toată discuția)
Buna seara va aduc la cunostinta urmatoarele: in cadrul adunarii ... florentinazara florentinazara Buna seara Va aduc la cunostinta urmatoarele: In cadrul adunarii generale a locatarilor care s-a tinut astazi 14.01.2023, am hotarat pt constituirea ... (vezi toată discuția)