Dr.Virgil Dan Amza a scris:
Dumneavoastră aveți o problemă ....
Care o fi acea problemă a mea, domnule Virgil Amza, doar faptul că arăt tuturor Internauților articolele de legi încălcate de șefii și de angajații plătiți de către noi, proprietarii păgubiți lunar ?
Ce delict am comis să fiu cenzurat pentru faptul că pun în dezbatere articolele de legi din domeniul Asociațiilor de Proprietari, care sunt grav încălcate de conducătorii acestor ilegale entități juridice, impunând sume de bani și angajări de personal fără a avea consimțământul proprietarilor, dat prin vot în Adunările Generale ?
Dacă tot am deschis subiectul, și știind că sunteți Evaluator cu experiență juridică, de ce nu răspundeți la subiectul Topicului, referitor la faptul că
o Asociație de Proprietari funcționează ilegal în cazul în care ori nu s-au convocat deloc Adunările Generale anuale timp de foarte mulți ani, ori aceste așa-zise Adunări Generale au fost ilegal convocate, fiind declarate Nule Absolut de către Instanțele de Judecată, mai ales dacă nu a existat niciun Buget Anual votat de către Adunarea Generală.
Chiar îl rog și pe domnul consilier juridic Cornel Vasile să-și spună părerea referitor la încălcarea Legii nr. 196/2018, art. 47, 48, 49 și 53, în cazul în care noi, proprietarii, știind că de vreo 10 ani avem Adunări Generale inexistente sau ilegal convocate, AM FOST ÎNȘELAȚI DE CĂTRE MEMBRII COMITETULUI EXECUTIV CU CHELTUIELI COMUNE IMPUSE ABUZIV PE LISTELE LUNARE DE PLATĂ (mai ales Fondurile Comune lunare, inclusiv Fondul de Salarii ne-votat) CARE NU AU AVUT APROBAREA PRIN VOT DOAR ÎN CADRUL ADUNĂRILOR GENERALE ANUALE, CARE SĂ FI FOST CONVOCATE CONFORM LEGII NR. 196/2018, ART. 47 ȘI 48, PENTRU TOȚI PROPRIETARII ASOCIAȚIEI.
Dacă deschid un subiect vital pentru a se dovedi (ne-)respectarea legalității oricărei Asociații de Proprietari, înseamnă că pot fi cenzurat și exclus de pe Forumul avocatnet.ro ?
Nimeni nu poate fi cenzurat on-line doar pentru faptul că
a pus în dezbatere mai multe articole de legi încălcate de conducerile Asociațiilor de Proprietari.
Aștept să fiu combătut cu alte articole de legi, să ajungem la o concluzie finală, dar văd că nimeni nu se încumetă, știind că www.avocatnet.ro este un FORUM DE DISCUȚII !