avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract utilitati
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract utilitati

Buna seara! As avea nevoie de sfaturile dumneavoastra pentru solutionarea urmatoarei probleme: am cumparat recent un imobil a carui numerotare a fost decalata dupa semnarea antecontractului. In acest context si trecand o anumita perioada de la antecontract pana la contractul de vanzare-cumparare, contractele la anumite utilitati au fost facute deja pe vechea numerotare. Acum insa, sunt in situatia in care nu imi pot face unul dintre contractele la utilitati deoarece vecinul nu doreste sa isi actualizeze datele contractului sau (facut dupa vechea numerotare pe numarul apartamentului meu). Cum as putea proceda?

Alte discuții în legătură

Vecinul si-a facut contracte la utilitati pe nr. apartamentului meu ramonavlascean ramonavlascean Buna ziua! am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a gasi o solutie in situatia in care vecinul si-a facut contracte la utilitati pe nr. apartamentului meu ... (vezi toată discuția)
Cesiune antecontract vanzare cumparare Comy Comy Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament intr-un imobil nou dar pentru acest imobil este deja incheiat un antecontract de vanzare cumparare iar ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare cumparare apartament otto2007 otto2007 Buna ziua, vreau sa fac un precontract de vanzare-cumparare a ap pe care il am . Am sediul social al firmei ,in acest apartament, fara activitate, ap nu ... (vezi toată discuția)