avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul poate schimba contractul din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul poate schimba contractul din "nedeterminat" in "nedeterminat cu proba"

Angajatorul doreste sa lucram de acasa. Am acceptat si am semnat un contract care prevede munca la domiciliu dar la perioada scrie "nedeterminat cu proba trei luni.." Am mai fost o data in proba 3 luni, apoi 6 luni si dupa aceea abia am fost angajata permanent. Nu inteleg, ea ma poate concedia in aceasta perioada de proba? Apoi mi a spus sa demisionez pt a inceta actualul contract. In acest caz, daca ea va semna contractul nou iar eu nu demisionez, care contract ramane valabil? Am suspiciuni ca doreste sa plec din firma si nu gaseste solutia potrivita. Am fost singura angajata cu performante din ultimii 3 ani, dar se cauta un tap ispasitor pt o situatie despre care nu pot da detalii. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Sorelly, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 5 Octombrie 2019
1. Se poate inceta c.i.m. in perioada de proba.

2.
Apoi mi a spus sa demisionez pt a inceta actualul contract. In acest caz, daca ea va semna contractul nou iar eu nu demisionez, care contract ramane valabil?


In speta, dvs veti avea incheiate doua c.i.m. la acelasi angajator.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligata sa platesc 400 ron daca demisionez in 6 luni alysha alysha buna seara! am si eu o intrebare care ma macina de ceva vreme si nu stiu ce sa fac...daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multulesc f mult.pe data de 1 ... (vezi toată discuția)
Demisie Alyna23aug Alyna23aug Buna ziua, in prezent lucrez in cadrul unei firme si sunt in perioada de proba de 90 de zile, in cazul in care doresc sa imi depun demisia pot pleca fara nici ... (vezi toată discuția)
Somaj - perioada de proba il suspenda? Aureliaaa Aureliaaa Daca esti in somaj si iti gasesti un loc de munca,iar angajatorul doreste o perioada de proba cu contract pe o luna.Somajul se suspenda? (vezi toată discuția)